Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@20:53:08 GMT

۹۰ درصد سهام شستا متعلق به تامین اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۲۰۴۶

۹۰ درصد سهام شستا متعلق به تامین اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری مهر، میرهاشم موسوی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی گفت: از اقدامات مهم اخیر برگزاری مجمع شستا بود و رشدهای خوبی اتفاق افتاد. ۳۱ هزار میلیارد تومان سود خالص مالی نسبت به سال ۹۹ بود که رشد ۶۲ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای مطلوبی را در شستا شاهد بودیم، اما ظرفیت‌هایی که می‌توان برای این مجموعه ترسیم کرد بسیار زیاد هستند گفت: انتظار ما از آینده مدیریت این مجموعه این است متناسب با ظرفیت‌ها و دارایی‌های موجود که ۹۰ درصد سهام آن متعلق به تأمین اجتماعی است افزایش نرخ بازدهی سرمایه گذاری ها و ترسیم افقی مطلوب و فراتر از وضعیت فعلی را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی ادامه داد: تجربه رستمی، مدیرعامل جدید شستا در بانک تجارت و بورس نشان داد که در توسعه سرمایه گذاری ها مدیر موفقی بوده است و تجربه خوبی در شرکت‌داری دارد.

وی با اشاره به اینکه شستا یک مجموعه اقتصادی بزرگ است و این مجموعه اقتصادی تجارب مختلفی در دوره‌های مختلف کسب کرده گفت: در دولت فعلی ظرفیت‌های دیگری در اختیار این حوزه قرار گرفته است که آن هم استفاده از سرمایه گذاری فرا ملی است. قرارداد ۲۵ ساله چین و پیمان شانگهای فرصت خوبی برای توسعه زیرساختی و سرمایه گذاری شستا فراهم می‌کند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی افزود: بر اساس گزارش سرپرست سابق شستا، همین امسال سرمایه گذاری توسعه‌ای شستا ۴۲ هزار میلیارد است و شاید بتوان با این ظرفیت‌ها افزایش آن را تا ۱۰ برابر هم پیش بینی کرد.

موسوی تاکید کرد که دولت، دولت مردم است و از مدیرعامل جدید شستا خواهش می‌کنم شستا را شستای مردمی کند. شستا به منزله اتاق شیشه‌ای باشد و هر کسی با هرنیتی که می‌خواهد از شستا مطلع باشد بتواند این کار را انجام دهد.

کد خبر 5337469

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی شستا شهرداری تهران شورای شهر تهران پیش بینی وضعیت هوا علیرضا زاکانی شهردار تهران وزارت آموزش و پرورش کمیته امداد امام خمینی کیفیت هوای تهران بنیاد شهید و امور ایثارگران ترافیک گردشگری وزارت میراث فرهنگی مترو موزه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سرمایه گذاری ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد