Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام ندادن تعهدات شرکت شستا را علت برکناری مدیر عامل این شرکت اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت الله میرزایی با اشاره به اینکه روز گذشته در برنامه 20:30 دلایلی برای برکناری مدیر عامل سابق شستا اعلام شد که با واقعیت فاصله زیادی داشت، گفت: در این خبر گفته شد که علت برکناری مدیر عامل شستا، مخالفت با سیاست‌های شفاف سازی و سیاست‌های مقابله با رانت بوده، اما اینطور نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه سیاست یا برنامه شفاف سازی از برنامه‌های وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بوده که در شستا و همه صندوق‌های بازنشستگی همزمان اجرا شده است، افزود: قطعا اگر مدیری این سیاست‌ها و برنامه‌ها را اجرا و سامانه‌های شفافیت را دایر نمی‌کرد خیلی پیش از این باید برکنار می‌شد در حالی که وزارتخانه بابت این عملکرد هم در ستاد و هم صندوق‌های بازنشستگی و هم در شستا در دو سال پیاپی رتبه اول در بین سازمان‌های دولتی را به دست آورده و دو بار از سوی رئیس جمهور وقت تقدیر شده است.
میرزایی گفت: شفافیت و مقابله با رانت و بستن مجاری رانت از سیاست و برنامه آقای شریعتمداری بوده و نکته دوم تخطی مدیر عامل سابق شستا از تعهداتی است که به سهامدار اصلی یعنی سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت سود سهام داشته است.
وی افزود: شستا مهم‌ترین دارایی سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی است؛ هر چند سهم شستا در پرداخت حقوق بازنشستگان کمتر از پنج درصد است، اما این پنج درصد یک نقطه اطمینان است و بر اساس توافقی که با حضور آقای دکتر رضوانی فر انجام شد، قرار بود که از تیر، در هر ماه دو هزار و 200 میلیارد تومان شرکت شستا به سازمان تامین اجتماعی بپردازد تا پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران با تاخیر مواجه نشود و متاسفانه نه در تیر و نه در مرداد این تعهدات انجام نشد.
معاون وزیر تعاون گفت: با این کار بازنشستگان به علت شرایط خاص خودشان و پایین بودن آستانه تحمل با التهابات و نگرانی‌های زیادی مواجه می‌شوند و هم این رفتار می‌توانست به عامل نگرانی و بی ثباتی اجتماعی تبدیل شود.
میرزایی گفت: این رفتار تخطی از تعهدات شستا به تامین اجتماعی است و می‌توانست به التهاب بزرگ اجتماعی در همه استان‌ها تبدیل شود و برای پیشگیری از آن و رفع نگرانی ها؛ وزیر تعاون و کار اجتماعی مجبور شد آقای رضوانی فر مدیر عامل شستا را برکنار کند.
آقای میرزایی افزود: سازمان تامین اجتماعی حدود 90 درصد سهام شستا را در اختیار دارد و 10 درصد در اختیار سهام دار خرد در بورس است و همواره سعی شده است بدون کوچک‌ترین نگرانی برای سهام داران خرد سود سهام تامین اجتماعی با نرخ مناسب پرداخت شود و امسال براورد می‌شود شستا حدود 27 هزار میلیارد تومان سود کند که 24 هزار میلیارد تومان آن سهم تامین اجتماعی است و قرار بود به طور علی الحساب در دوماه تیر و مرداد قبل از مجمع، سود سهام تامین اجتماعی پرداخت شود تا این سازمان به موقع حقوق بازنشستگان را پرداخت کند.
وی گفت: این اقدام تخطی قانونی نیست و سال‌های گذشته نیز وجود داشته است و پرداخت سود علی الحساب به سهام داران اصلی یعنی تامین اجتماعی معادل حدود 20 درصد برآورد سود شناسایی شده، تخلف قانونی نبوده است و اگر هم سودی مازاد به تامین اجتماعی پرداخت می‌شد از محل دارایی‌ها به طور کامل تسویه می‌شد و هیچ رانت و منافع خلاف قانون و خلاف عرفی وجود نداشته است.
میزرایی در پاسخ به این سوال که چرا آقای شریعتمداری در چند روز پایان خدمت شان این کار کرده است؟ گفت: وزیران از زمانی که رای اعتماد می‌گیرند و تا زمانی که وزیر جدید معرفی می‌شود، همه اختیاراتشان به صورت قانونی برقرار است و هم مسئولیت دارند و به مجلس پاسخگو هستند و آقای شریعتمداری هم در همین چارچوب تا لحظه آخری که وزیر است، می‌تواند از این اختیارات استفاده کند و عزل و نصب هم بخشی از این اختیارات است و باید در این خصوص به مجلس و بقیه موکلان خودش هم پاسخگو باشد.
معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه آقای شریعتمداری بسیار اهل مدارا و شکیباست و رابطه بسیار نزدیکی با اقای رضوانی فر دارد و قطعا این آخرین راهی بوده است که می‌توانست انتخاب کند، گفت: حتما راه‌های دیگر را هم رفته، اما به نتیجه نرسیده است.
میرزایی گفت: ظاهرا به دلیل مشغله‌های زیادی که مدیر عامل سابق شستا داشته است، در دو ماه گذشته نه در جلسات شرکت می‌کرد و تماس‌های تلفنی وزارتخانه را هم پیگیری نمی‌کرد و پاسخ نمی‌داد و این اخرین راهی بوده که وزیر انتخاب کرده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا راهکاری برای مقابله با این گونه تخلف‌ها وجود دارد؟ گفت: این کار، تخلف نیست بلکه همکاری نکردن و انجام ندادن تعهداتی است که مدیران نسبت به هم و نسبت به سهام داران خودشان دارند و اسمش را نمی‌شود تخلف گذاشت و با برکناری مدیر عامل شستا و انتصاب سرپرست، مسیر انجام تعهداتی که شستا به سهام دار اصلی یعنی تامین اجتماعی دارد؛ هموار شده است و هیچ راهی غیر از این وجود ندارد.
میرزایی افزود: امروز تامین اجتماعی سه و نیم میلیون مستمری بگیر دارد و هر ماه حدود 24 هزار میلیارد تومان باید به آن‌ها پرداخت کند و حتی اگر 100 میلیارد تومان آن کم باشد تعداد زیادی از بازنشستگان آن ماه حقوق نخواهند گرفت و مجبورند این 24 هزار میلیارد تومان را به طور کامل به حساب تامین اجتماعی وازیر کنند.
وی گفت: کسری بودجه ممکن است باعث نگرانی اجتماعی شود و موضوع به هیچ وجه قابل اغماض و قابل تسامح نیست و برای پرداخت حقوق بازنشستگان هیچ تعللی نباید انجام گیرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، میرزایی تصریح کرد: این موضوع علت اصلی برکناری بوده است و برای پیشگیری از نگرانی‌های اجتماعی مجبور شدیم این جا به جایی را انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شستا سازمان تامین اجتماعی هزار میلیارد تومان برکناری مدیر عامل حقوق بازنشستگان آقای شریعتمداری وزیر تعاون عامل سابق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: وعده یک میلیون اشتغال در دولت سیزدهم به تحقق رسید. بر اساس گزارش مراکز رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، اشتغال خالص یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و کسانی که شامل مستمری بیمه بیکاری می‌شوند. پیگیری ویژه وزارت کار و تعاون و اجتماعی در راستای ایجاد منویات مقام معظم رهبری در سیاست‌های تامین اجتماعی که پس از ابلاغ، همکاران ما در دولت بسیج شدند و خدمات بسیار موثری را انجام دادند.منبع: ایرنا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است