Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل هلدینگ صبا تامین گفت: مجموعه شستا با راه‌اندازی بازارگردانی، خرید مستقیم و صدور اوراق تبعی، از ضرر سهامداران خود در دوران نزول بورس جلوگیری کرد.

محمد علی شیرازی با اشاره به عملکرد دو ساله هلدینگ صبا تامین اظهار کرد: شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین طی دو سال اخیر به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته که از آن جمله می‌توان به رشد 336 درصدی درآمدهای عملیاتی از 2020 میلیارد تومان در سال مالی منتهی به 31 اردیبهشت 98 به 8807 میلیارد تومان در سال مالی منتهی به پایان اردیبهشت امسال اشاره کرد همچنین سود خالص این شرکت نیز با رشد 994 درصدی از 791 میلیارد تومان در اردیبهشت 98 به 8 هزار و 661 میلیارد تومان تا انتهای اردیبهشت 1400 رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این دو سال، بازده دارایی‌های شرکت از 15 به 91 درصد رسیده و حاشیه سود خالص شرکت نیز از 39 به 98 درصد ارتقا یافته است.

مدیرعامل هلدینگ صبا تامین از بهینه‌سازی ترکیب درآمدی شرکت طی این دو سال خبر داد و گفت: این اقدام به نحوی بوده که درآمد حاصل از سود تقسیمی پرتفوی سرمایه‌گذاری شرکت شاهد رشد 675 درصدی بوده است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات شرکت صبا تامین در بازه زمانی دو سال گذشته عنوان کرد: پذیرش و عرضه عمومی سهام در فرابورس ایران با مشارکت قریب به دو میلیون نفر در فروردین 99 و رشد 768 درصدی سود خالص شرکت‌های تابعه صبا تامین در کنار اخذ کرسی‌های هیأت مدیره در شرکت‌های بورس اوراق بهادار ایران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران، کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران و کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار به طور همزمان برای نخستین بار، از دیگر اقدامات به شمار می‌روند که دستاوردهای مهمی محسوب می‌شوند و عامل موفقیت‌های دیگری همچون خروج شرکت خدمات مدیریت صبا تامین از شرکت‌های تابعه صبا از زیان‌دهی شدند.

شیرازی بیان کرد: عمده سرمایه‌گذاری شرکت صبا تامین مربوط به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های بورسی است بنابراین اصلاح مستمر پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها در راستای بهبود عملکرد، همواره مد نظر بوده و در این دو سال فرآیند مذکور با هدف بهبود عملکرد پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها از نظر ریسک و بازده و در سه محول اصلی ایجاد تنوع، افزایش درآمد حاصل از سودی تقسیمی شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تمرکز بر سهام شرکت‌های بزرگ صورت پذیرفته است.

مدیرعامل هلدینگ صبا تامین به دستاوردهای مهم دو ساله اخیر این شرکت پرداخت و عنوان کرد: بورسی شدن شرکت، پذیرش شستا و شرکت‌های زیرمجموعه در بورس و فرابورس، تاسیس شرکت سبدگردان، تاسیش شرکت لیزینگ، دریافت گزارش مقبول از حسابرس بعد از 6 سال، انتخاب به عنوان شرکت برتر در صنعت مالی توسط سازمان مدیریت صنعتی، رتبه‌بندی اعتباری شرکت، وصول مطالبات سنواتی، پیگیری پرونده‌های حقوقی، دریافت مجوز بورس کالا توسط کارگزاری صباتامین و تبدیل شدن به کارگزاری با خدمات کامل و نیز اخذ کرسی‌های هیئت مدیره در مراکز ذکر شده، از جمله این دستاوردها هستند.

وی در ادامه به دوران صعود و نزول بازار بورس طی سال 99 اشاره و خاطرنشان کرد: در مرحله رشد بازار که از ابتدای سال تا 20 مرداد 99 ادامه داشت، بر اساس سیاست‌های ابلاغی دولت، مجلس و سازمان تامین اجتماعی، حداکثر توان خود را بر روی عرضه اولیه گذاشتیم.

وی افزود: به این ترتیب در پنج ماه نخست سال 99 عرضه اولیه سهام شستا، صبا تامین، سیمان تامین و تامین سرمایه امین صورت گرفت به طوری که می‌توان گفت بیشتر عرضه اولیه‌ها به مجموعه شستا مربوط بود.
مدیرعامل هلدینگ صبا تامین با بیان اینکه حداکثر عرضه‌ها در پنج ماهه اول سال گذشته انجام شد گفت: سهم شستا در عرضه اولیه مجموع بازار بورس به 46 درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس اصل 44 قانون اساسی و نامه دولت، تلاش‌های زیادی برای افزایش شناوری بازار از سوی مجموعه شستا صورت گرفت.

شیرازی به فعالیت‌های شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در دوران نزول بازار بورس پرداخت و گفت: نخستین اقدام، فعال‌سازی صندوق بازارگردانی صباگستر بود، صندوقی که مسئولیت بازارگردانی تمام نمادهای شستا را بر عهده دارد و در حال حاضر 72 نماد را بازارگردانی می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ صبا تامین افزود: در این صندوق بیش از 5 هزار میلیارد تومان منابع برای مراقبت از سهام و جلوگیری از افت بیشتر بازار در نظر گرفته شد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این مجموعه شستا به صورت مستقیم اقدام به خرید دو هزار میلیارد تومان سهام کرد همچنین بر روی دو نماد، اوراق تبعی اختیار خرید صادر شد که به نوعی بیمه سهام محسوب می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: میلیارد تومان سرمایه گذاری مجموعه شستا عرضه اولیه دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه